PARTNERS


AD UTENS FOTOGRAFIE


De beste trouwfotograaf in Limburg komt gewoon uit Maastricht, met meer dan 400 trouwreportages aan ervaring is Ad Utens bekend met vrijwel alle trouwlocaties in het mooie Limburg.


En gaan jullie trouwen in Maastricht zelf, dan is er waarschijnlijk geen enkele locatie waar Ad als bruidsfotograaf nog niet is geweest...

 

Ad Utens, Full Time Fotograaf sinds 2009:

Mijn foto's vertellen het verhaal van jullie mooiste dag, foto's van het het echt was deze dag, de mensen zoals ze waren, de traan, de lach en het geluk van de dag, als herinnering om altijd te bewaren.SENONA | BRIDAL & BEAUTY


SENONA opgericht door Stephanie Roijen.

 

Nadat ze de bruiloft van haar beste vrienden mocht organiseren in 2015 is ze eind 2015 begonnen met de opleiding Professioneel Wedding planner.  

 

Na afronding van de opleiding is ze een blog begonnen om bruidsparen en aanstaande bruidsparen te helpen om ideeën op te kunnen doen voor hun eigen grote dag. Tevens is ze ook in te huren als Ceremoniemeester zodat iedereen ongerust kan genieten op jullie dag.

 

Echter bleek Bridal niet haar enigste passie. Na deelname aan een Miss Verkiezing in 2017 heeft ze een aantal keren achter de schermen meegeholpen en heeft ze haar interesse in Beauty gevonden.

 

Naast het verzorgen van de make-up tijdens Miss Verkiezingen doet ze ook veel aan Fotoshoot Visagie.

 

 

Om beide passies dus onder één bedrijf onder te kunnen brengen is ze SENONA begonnen.

 

 

SENONA de Latijnse naam met de betekenis “Vol van Leven.AVYTOS


AVYTOS – voor wie de volgende stap in communicatie wil zetten

 

 

Natuurlijk kun je vasthouden aan het oude vertrouwde. Maar zeg nou eerlijk, biedt dat voldoende zekerheid richting toekomst?

 

Is het niet zinvoller je opties in kaart te brengen, zodat je vervolgens kunt kijken wat een mogelijke koerswijziging kan betekenen? Zowel voor jou maar zeker ook voor je klanten?

 

Alleen al door bepaalde accenten te verleggen of slim om te gaan met innovatie, wordt extra waarde toegevoegd en worden groeikansen gecreëerd die jouw bedrijf duurzaam laten groeien en bloeien.DJ BOB.B


Dat is het motto van DJ BOB.B!
Met ruim 13 jaar ervaring is Bob uitgegroeid tot een ware Allround Dj die alle genres draait en zich volledig aanpast aan het publiek.
Bij DJ BOB.B kun je terecht voor de complete verzorging van uw bruiloft, bedrijfsfeest, evenement enz.
Dit kan zowel met als zonder licht- & geluidsinstallatie.